WordPress onderhoud

Het updaten van uw plugins is van groot belang..

Welkom bij onze WordPress onderhoudsservice! Als u een WordPress-website bezit, begrijpt u hoe belangrijk het is om deze up-to-date te houden en regelmatig back-ups te maken. Met onze service nemen wij deze taken van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf en uw website zonder zorgen online blijft.

Het is van cruciaal belang om WordPress en de bijbehorende plugins up-to-date te houden om de veiligheid van je website te waarborgen en het risico op hacks te verminderen. Als WordPress specialist kan ik je vertellen dat hackers voortdurend op zoek zijn naar kwetsbaarheden in WordPress en de bijbehorende plugins. Ze kunnen misbruik maken van bekende kwetsbaarheden in verouderde versies van WordPress en plugins, waardoor ze toegang kunnen krijgen tot je website en deze kunnen gebruiken voor hun eigen doeleinden.

Het is daarom belangrijk om regelmatig updates uit te voeren om bekende kwetsbaarheden te patchen en je website te beschermen tegen hacks. Het is aan te raden om updates zo snel mogelijk uit te voeren, omdat bekende kwetsbaarheden vaak snel worden geëxploiteerd zodra ze bekend zijn.

Ons onderhoudscontract omvat wekelijkse updates van alle WordPress-plugins en de WordPress-kern. Door deze updates regelmatig uit te voeren, zorgen we ervoor dat uw website optimaal blijft functioneren en beschermd blijft tegen beveiligingsrisico’s. Ons team heeft ruime ervaring in het bijwerken van WordPress-websites en zal ervoor zorgen dat elke update soepel verloopt, zonder onderbrekingen of problemen.

Bovendien maken wij regelmatig back-ups van uw website, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het verlies van uw belangrijke gegevens. In het geval van een storing of beveiligingsincident kunnen wij uw website snel herstellen naar een vorige versie en ervoor zorgen dat deze weer up-and-running is.

Onze service is niet alleen beperkt tot updates en back-ups. Ons team is altijd beschikbaar om u te helpen bij eventuele problemen of vragen over uw website. We bieden deskundige ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat uw website optimaal presteert en blijft groeien.

Kies voor onze WordPress onderhoudsservice en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw website. U kunt zich concentreren op uw bedrijf, terwijl wij zorgen voor de technische aspecten van uw website. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen uw website veilig, up-to-date en optimaal presterend te houden!

Websites die niet of niet tijdig worden geupdate worden vroeg of laat gehackt met alle gevolgen van dien. Het is ERG belangrijk dat de plugins en wordpress versies up to date blijven. U kunt dit met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Hiermee waarborgt u ook de veiligheid en functionaliteit van uw website.  WordPress is open source software en continu in ontwikkeling. Door de populariteit heeft het ook de aandacht van kwaadwillende. Om de verkeerde mensen buiten de deur te houden moet u uw website steeds blijven updaten. Niet alleen WordPress maar ook de vele plugins moeten continu up to date blijven om een veilige website te houden. 

Vaak zie je dat het onderhoud geautomatiseerd wordt, maar daar zit een risico aan. Als de website wel functioneert maar opeens er heel anders uit ziet dan merkt een geautomatiseerd systeem dit niet. 

Om die reden worden alle wordpress en plugin updates met de hand gedaan en is er dus ook een visuele check of je website niet plots verandert na de update.

€ 24,19 / mnd

WordPress onderhoud

Geen zorgen over veiligheid of onderhoud

  • Maandelijks beheer 
  • Updates wordpress
  • Plugins updaten
  • Optimaliseren database
  • Backups volgens het 3-2-1 principe

€ 36,39 / mnd

WordPress onderhoud compleet

Inclusief malware scan en extra onderhoud

  • Wekelijks beheer 
  • Updates wordpress
  • Plugins updaten
  • Optimaliseren database
  • Backups volgens het 3-2-1 principe

 

Mijn webwinkel voor slechts 36,39 per maand.

“Ik hoef me nooit zorgen te maken en als ik een keer iets per ongeluk stuk maak wordt gewoon een versie van een paar uur geleden terug gezet voor me, geweldig.”